welkom bij

​​​            

CHIPTUNING

 

Hierbij wordt het motormanagement van uw voertuig aangepast. Dit levert een forse vermogenswinst en een lager verbruik op. Tevens krijgt u op de softwareaanpassing levenslang garantie ongeacht de leeftijd van de auto.

 

VOORDELEN OP EEN RIJTJE

 

  • Vermogen winst tot boven de 25%.
  • Tot meer dan 30% extra trekkracht over het hele toeren bereik. Ideaal voor o.a. zwaar beladen bedrijfsauto’s en caravanrijders.
  • Uw auto zal een stuk vlotter zal rijden dan voorheen, ideaal tijdens bijvoorbeeld het inhalen.
  • De motor zal nog soepeler aanvoelen, wat uiteraard het rijcomfort en rijplezier absoluut ten goede komt.
  • Uw auto zal efficiënter brandstof verbruiken. De modificatie zorgt ervoor dat u in veel gevallen tot meer dan 6% op uw brandstofkosten bespaart.

 

VERSTOPTE ROETFILTER

 

Wij halen het roetfilter van jouw auto leeg. Wij passen de software aan zodat het roetfilter-regeneratieproces uitschakelt in het motormanagement. Dat betekend dat wij de roetfilter–functie volledig weg programmeren. Hierdoor zullen ook geen foutcodes meer worden gegenereerd vanuit het motormanagement door het verwijderde roetfilter.

 

EGR SOFTWAREMATIG UITPROGRAMMEREN

 

Wij kunnen er voor zorgen dat uw EGR softwarematig wordt verwijderd ofwel weggeschreven uit het motormanagement.

Dat betekend simpelweg dat we de software zo aanpassen dat de EGR klep voor 100% dicht staat waardoor de auto niet in de noodloop gaat. Uiteraard gaat hierdoor het motor managementlampje op uw dashboard ook niet branden.

 

HOT START / WARME START PROBLEEM (VAG)

 

Wanneer de motor warm is hij niet goed aanslaat. Dit  komt zowel voor bij de 1.9 tdi als  2.0 tdi motoren. Als vervangen van de startmotor niet helpt dan is de oorzaak een fout in de software. Wij kunnen de software van uw motormanagement updaten waardoor de motor ook warm snel aanslaat.

 

AIRBAG MODULE CRASH DATA 

 

Bij het afgaan van de airbags (ongeval) slaat de airbag module een permanente storing op. De zogenaamde crash data foutmelding. Wij kunnen de crash data uit de airbag module verwijderen.

 

Wij zijn vooral actief in de omgeving van Overijssel en Twente o.a. Almelo, Zenderen, Borne, Hengelo, Oldenzaal, De Lutte, Enschede, Overdinkel, Losser, Denekamp, Gelderland, Ootarsum, Tubbergen, Nordhorn, Bad Bentheim, Bocholt, Ochtrup, Gronau, Ahaus, Vriezenveen, Vroomshoop, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Rijssen, Holten, Goor, Lochem, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Barneveld, Apeldoorn, Deventer, Raalte, Wijhe, Almere, Zwolle, Ommen, Flevoland, Kampen, Meppel, Dronten, Hoogeveen, Steenwijk, Coevorden, Emmen, Beilen, Assen, Stadskanaal, Groningen, Hoogezand, Veendam, Friesland, Appingedam, Steenwijkerland, Delfzijl, Winschoten, Hardenberg, Den Ham, Geesteren, Harderwijk, Nunspeet, Dronten, Drenthe, Ede en Lelystad.

 

Partners