BMW beenruimte module (FRM) kortsluiting hercoderen

Wij kunnen met de meest nieuwe , professionele apparatuur de kortsluiting teller in de FRM module hercoderen.
Ook kunnen wij de module direct voorzien van de nieuwste update .

 

Kortsluiting teller in de FRM module hercoderen.

De BMW 1-serie 3-serie 5-serie (e87 e90 e91 e92 e93 e60 e61) kunnen kampen met storingen van de verlichting die door de beenruimte module (FRM) (licht module) worden veroorzaakt.
Bijvoorbeeld één of meerdere lampen (meestal achterlichten) die niet werken terwijl de bekabeling en de lampen in orde zijn duid dit vaak op een fout in de FRM module. 
Wanneer de beenruimte module met diagnose apparatuur wordt uitgelezen kan de storing 9CBC Short circuit lamp output, die wijst op een actieve kortsluitingsbeveiliging van de beenruimte module.


De foutcode is echter niet te wissen en de verlichting blijft dienst weigeren.
Wij kunnen in 9 van die 10 gevallen de fout in het beenruimte moduul herstellen, waardoor de module niet vervangen hoeft te worden zodat alle lampen weer probleemloos werken.

Let op: Als de FRM Beenruimte module vervangen dient te worden moet deze ingeleerd worden!

 

Wij kunnen zonder iets in of uit te bouwen uw bmw coderen/programmeren en/of iets inleren. Dit alles gebeurd middels de obd-diagnose poort onder uw stuur. Mocht u iets speciaals willen of uzelf ergeren aan een af fabriek optie kunnen wij dit aanpassen. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het diagnose stellen en oplossen van storingen aan uw BMW.